Cele mai importante mărci de espressoare de cafea

Cele mai importante mărci de espressoare de cafea

Espressorul de cafea a devenit unul dintre cele mai achiziționate aparaturi, ocupând un loc foarte bine stabilit în topul preferințelor cumpărătorilor. Motivele sunt lesne de înțeles. Din dorința de a avea parte de un moment de răsfăț în fiecare dimineață, iubitorii de cafea și nu numai au apelat la cea mai ușoară metodă de pregătire a cafelei: un espressor de cafea.

Espressoarele de cafea se regăsesc astăzi într-o paletă numeroasă și extrem de variată, așa că tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu informațiile necesare, pentru a te asigura că faci o investiție inspirată.

În cele ce urmează, îți vom oferi câteva indicii menite să te sprijine în alegerea finală. Cu siguranță, meriți un espressor de cafea care să întrunească toate calitățile necesare în livrarea unei cafele delicioase.

1.     Cum alegi espressorul de cafea potrivit pentru tine?

espressoare de cafea

Faptul că în magazinele de specialitate există o varietate extraordinară de espressoare de cafea îți poate îngreuna decizia, mai ales în calitate de necunoscător.

Multitudinea de branduri care au conceput astfel de aparate, precum și funcțiile diverse pe care nu le cunoști, te pot intimida și, astfel, există riscul să faci o alegere nepotrivită.

De aceea, este important ca, înainte să comanzi espressorul de cafea, să stabilești care sunt criteriile pe care să mizezi.

Un espressor de cafea de calitate va avea un rol esențial în produsul final livrat, având capacitatea de a oferi un plus de savoare băuturii tale. Pe lângă asta, îți va oferi libertatea de a selecta intensitatea aromei, dar si cantitatea de lapte pe care o dorești în cafeaua ta. Așadar, mare atenție la aceste funcționalități!

În același timp, un espressor de cafea bun va contribui la reducerea timpului petrecut în realizarea cafelei. În plus, dacă ești un fan declarat al acestei băuturi, află că poți să îți achiziționezi un espressor cu râșniță incorporată sau cu capacitatea de a realiza două cafele simultan.

Cu toate acestea, ca să poți să îți stabilești un punct de plecare, iată, mai jos, o serie de indicații pe care să le ai în vedere.

1.1.           Recomandări utile de care să ții cont în alegerea espressorului

alegerea espressorului

Așa cum am menționat mai sus, espressoarele se regăsesc în magazine în modele diverse, cu funcții diferite, care te pot induce în eroare.

Iată cele mai importante elemente must-have la un espressor bun, care își merită banii:

 • Acordă atenție presiunii espressoarelor, căci influențează gradul de intensitate al cafelei. Un espressor cu o presiune de 8-9 bari ar trebui să reprezinte alegerea ideală pentru o cafea cu o concentrație echilibrată.
 • Optează pentru un aparat de cafea cu dispozitiv de spumare a laptelui. În acest fel îți vei putea pregăti și alte rețete populare de cafea, cum ar fi cappuccino, latte macchiato, espresso, caffe latte și altele.
 • Mizează pe espressoarele de cafea realizate din materiale durabile, precum oțel inoxidabil sau ceramică. Sunt mai rezistente.
 • În funcție de bugetul pe care dorești să îl aloci, îți poți alege un espressor de cafea cu setări suplimentare, precum reglarea temperaturii, a concentrației de cafea, intensitatea, dar și cantitatea de lapte utilizată.
 • Un alt avantaj util de care te poți bucura poate fi clătirea automată a aparatului de cafea.

Acestea fiind zise, ar trebui să ai deja formată o imagine privind principalele caracteristici pe care ar trebui să le dețină aparatul tău de cafea. Cu siguranță, ele îți vor simplifica alegerea finală. tipuri de espressor

În mod cert, în acest moment simți nevoia de un refresh privind cele mai renumite branduri din lumea espressoarelor pentru cafea.

Pentru tine și toți cei curioși să descopere cele mai importante mărci de espressoare, am realizat o selecție inedită.

Iată, așadar, recomandările noastre privind brandurile de aparate de cafea dintre care să îl alegi și pe al tău. Mai jos, poți afla mai multe detalii!

Espressoare între 100 și 500 de lei
Espressoare între 500 și 1000 de lei
Espressoare peste 1000 de lei

2.     Top branduri de espressoare de cafea care nu te vor dezamăgi

Ca în orice altă industrie, există nume sonore, recunoscute pentru capacitatea de a aduce în atenția cumpărătorilor doar produse de o calitate excepțională.

La categoria espressoarelor de cafea există 7 producători pe care sigur îi cunoști și pe care îi vei putea consulta în cele ce urmează.

În ordine aleatorie, vei afla detalii importante despre espressoarele de cafea Philips, De’Longhi, espressoarele de cafea Krups, Gaggia, espressoarele de cafea Nespresso dar și despre aparatele de cafea Samus și Bosch.

Informațiile de mai jos te vor ajuta să iei o decizie în privinta mărcii de espressor către care să te îndrepți.

2.1.           Espressoare de cafea Philips

espressor Philips

Unul dintre cele mai renumite branduri producătoare de aparatură electronică și electrocasnică este Philips. Acesta este recunoscut pentru capacitatea de a aduce pe piață doar produse realizate în conformitate cu ultimele funcționalități apărute în această industrie.

Dacă ai nevoie de siguranță, raport calitate-preț echilibrat, precum și de inovație în funcționare, espressoarele de cafea Philips reprezintă o alegere mai mult decât inspirată.

Espressoarele de cafea Philips se regăsesc în magazine la prețuri potrivite pentru toate buzunarele. În funcție de numarul funcțiilor pe care le oferă, dar și de sistemele moderne integrate, espressoarele de cafea Philips se prezintă la prețuri pornind de la aproximativ 300 de lei și până la 6000 de lei, dacă visezi la un aparat de ultimă generație.

Ca să îți faci o idee privind nivelul la care se regăsesc espressoarele de cafea Philips în ceea ce privește tehnologia, îți sugerăm ca exemplu Espressorul automat Philips Seria 4300 cu o capacitate de funcționare impresionantă. Acesta poate fi achiziționat la un preț mediu, ce poate fi lesne justificat prin prezența numeroaselor funcții pe care le oferă.

Iată cele mai importante avantaje pe care le ai dacă optezi pentru acest model de espressor:

 • Espressorul de cafea Philips îți permite să pregătești 5 varietăți de cafea , foarte ușor de obținut: cappuccino, latte macchiato, espresso și altele, extrem de gustoase și savuroase.
 • Aparatul include un sistem de spumare a laptelui pentru ca tu să te bucuri de o băutură fină, cremoasă.
 • Espressorul îți permite să selectezi gradul de intensitate al cafelei și aroma acesteia. Cu alte cuvinte, poți personaliza cafeaua în funcție de preferințele tale.
 • Aparatul include 12 niveluri de măcinare, precum și funcția Aroma Seal cu rol în reducerea zgomotului produs de râșniță și în menținerea aromei proaspete de cafea.

Acestea reprezintă doar o selecție a celor mai importante funcții ale aparatului de cafea menționat anterior.

Trebuie să mai știi ca espressoarele de cafea Philips se curăță foarte ușor, prezintă o modalitate de utilizare extrem de facilă și sunt realizate din materiale durabile, ce permit să fie folosite o perioadă îndelungată de timp.

Așadar, dacă te încântă un astfel de aparat, nu mai amâna momentul și bucură-te de o investiție inteligentă.

2.2.          Espressoare de cafea De’Longhi

De’Longhi reprezintă unul dintre cele mai populare branduri de espressoare de cafea, așadar nu vei regreta nicio clipă dacă alegi să îți îndrepți atenția către acest producător.

Brandul De’Longhi s-a conformat trendului și a venit cu propuneri cel puțin interesante la capitolul espressoare. Vei descoperi în magazine espressoare de cafea manuale, automate, dar și cu capsule, așadar acorda atenție specificațiilor fiecărui aparat în parte, pentru a te asigura că faci o alegere pe stilul tău.

Iată ca exemplu espressorul manual DeLonghi EC221.W, disponibil la un preț pe care, mai mult ca sigur, ți-l poți permite. Având în vedere funcțiile pe care un astfel de aparat de cafea ți le oferă, suma pe care trebuie să o investești este mai mult decât rezonabilă. Află de ce:

 • Aparatul de cafea De’Longhi include dispozitiv de spumare, un sistem foarte apreciat de toți fanii espressoarelor de cafea. În acest fel, îți poți pregăti mai multe tipuri de cafea.
 • Espressorul include rezervor de apă detașabil, sistem anti-picurare și tasator de cafea incorporat.
 • Aparatul poate fi utilizat cu cafea măcinată sau cu pods, în funcție de preferințe.
 • Aparatul se oprește automat dupa aproximativ 20 de minute de nefuncționare. În acest fel, vei optimiza nivelul de energie consumat.

Espressoarele De’Longhi foarte des intră în top cel mai bun espressor manual.

Reduceri la espressoare manuale

Nu-i așa că ți-am atras atenția? Cu siguranță, răspunsul este unul pozitiv și te anunțăm pe această cale că lista beneficiilor pe care le ai cu un astfel de aparat nu se încheie aici.

În orice caz, te sfătuim să mergi să faci o analiză a pieței privind espressorul de cafea De’Longhi potrivit pentru tine.

2.3.          Espressoare de cafea Krups

Espressoarele Krups reprezintă o variantă inteligentă către care merită să îți îndrepți atenția dacă ești în căutarea unui aparat de cafea de calitate superioară, adaptat noilor tendințe și capabil să îți livreze o cafea aromată.

Krups îți oferă o paletă variată de espressoare de cafea dintre care să alegi: automate, cu capsule sau manuale. Dacă încă nu ai făcut cunoștință cu acest brand, te invităm să descoperi beneficiile espressoarelor Krups cu capsule, varianta XN 1001 Inissia.

Mai jos,  îți oferim câteva indicii care te vor convinge să acorzi o șansă espressoarelor Krups:

 • Puterea și presiunea, două dintre cele mai importante specificații tehnice ale espressoarelor, se află la un nivel foarte bun, ceea ce înseamnă că vei primi cafeaua într-un timp relativ scurt.
 • Espressorul de cafea Krups include funcția de oprire automată, tavă și rezervor de apă detașabile, care să îți permită să le cureți cu ușurință.
 • Aparatul funcționează foarte ușor și îți permite să pregateși atât espresso lung, cât și espresso scurt.
 • Designul espressoarelor de cafea Krups este foarte elegant și foarte ușor de integrat în orice locuință.

Krups se situeaza adesea în top cel mai bun espressor automat. În funcție de preferințe și de așteptările pe care le ai de la un astfel de aparat, espressoarele de cafea Krups se regăsesc într-o gamă variată de exemplare cu funcționalități numeroase. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul care se apropie cel mai mult de ceea ce îți dorești.

Preţuri mici la espressoare automate

2.4.          Espressoare de cafea Nespresso

espressor nespresso

Cu siguranță, îți este cunoscut brandul Nespresso, una dintre mărcile de lux responsabile pentru crearea unor espressoare de cea mai înaltă calitate.

Există voci care plasează espressoarele de cafea Nespresso în top 3 cele mai apreciate aparate, așadar, iată un motiv suficient de plauzibil pentru tine ca să îl alegi.

Acordă încredere espressoarelor de cafea Nespresso, dacă visezi la o cafea cu gust de neegalat, foarte simplu de obținut.

Iată ce alte beneficii poți avea, daca optezi pentru espressoarele de cafea Nespresso:

 • Espressoarele de cafea Nespresso îți oferă posibilitatea de a pregăti mai multe rețete de cafea simple sau pe bază de spumă de lapte, așa cum este cappuccino, caffe latte sau latte macchiato.
 • Espressoarele de cafea Nespresso includ funcții moderne precum oprire automată după 9 minute de inactivitate, sistem cappuccino, setarea cantității și a intensității de cafea, dar și altele, la fel de atractive.
 • Aparatele de cafea Nespresso vin la pachet cu accesorii precum rezervor pentru lapte, tavă de picurare detașabilă, dar și rezervor de apă detașabil.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare funcții ale espressoarelor de cafea Nespresso. Ca sugestie, mizeaza pe espressorul CitiZ & Milk White D122-EU-WH-NE, care îți oferă toate cele menționate mai sus, plus altele, care te vor încânta.

Alege inteligent un espressor de cafea Nespresso pentru răsfățul tău din fiecare dimineață.

2.5.          Espressoare de cafea Bosch, espressoare de cafea Gaggia, espressoare de cafea Samus

Espressor Gaggia

Din clasa celor mai renumite branduri responsabile pentru producerea espressoarelor de cafea fac parte și Gaggia, Samus și Bosch. Acestea din urmă au adus în lumina reflectoarelor aparate de cafea de calitate, capabile să își ofere o cafea unică, realizată prin intermediul unor funcții moderne.

Îndreaptă-ți atenția către espressorul de cafea Gaggia Brera GES-15BRERA-GRY ce îți oferă disponibilitatea de a pregăti mai multe tipuri de băuturi pe bază de cafea.

Printre cele mai populare funcții ale acestui aparat sunt următoarele: posibilitatea de a seta gradul de măcinare, rezervorul de apă detașabil, sistemul cappuccino, foarte apreciat de iubitorii cafelei, dar și altele, care te vor ajuta să obții o cafea bună într-un timp foarte scurt.

Referitor la espressoarele de cafea Samus, nu există decât cuvinte de laudă, cu atât mai mult cu cât îți poți achiziționa un astfel de aparat la un preț cel puțin avantajos.

Îți sugerăm ca exemplu espressorul de cafea Samus Aroma 20 Black, încadrat la prețul de 300 de lei. Ce îți poți dori mai mult?

Espressorul este foarte ușor de utilizat și îți oferă libertatea de a pregăti o cafea cu gust desăvârșit. Include sistem de spumare a laptelui, așadar poți realiza mai multe tipuri de cafea. Pe lângă asta, espressorul Samus prezintă un rezervor de apă detașabil și un singur buton care te separă de cafeaua favorită. Testează-l și nu vei regreta achiziția!

La fel de recunoscute în lumea aparatelor de cafea sunt espressoarele Bosch, foarte comode și cu o modalitate de funcționare foarte simplă. espressor bosch

În funcție de bugetul de care dispui, poți opta pentru espressoare de cafea Bosch la prețuri de 300 de lei sau pentru aparate de cafea ce ating chiar și suma de 8.595 lei sau chiar mai mult.

Espressoare între 100 și 500 de lei
Espressoare între 500 și 1000 de lei
Espressoare peste 1000 de lei

Un aparat de cafea foarte bun, ce aparține brandului Bosch, este espressorul Tassimo Happy TAS1007. Acesta vine la pachet cu funcții cel puțin interesante, dintre care enumerăm:

 • utilizare automată, cu o singură apăsare de buton;
 • program de curățare și decalcifiere automată;
 • rezervor de apă detașabil;
 • design atractiv, foarte ușor de integrat în decor;
 • sistem de oprire automată.

În mod evident, lista beneficiilor de care te poți bucura cu un astfel de espressor nu se oprește aici.

Espressoarele de cafea Bosch se regăsesc în magazine în variante aflate în conformitate cu cele mai noi funcții apărute, așadar vei face o alegere smart, dacă te îți vei îndrepta atenția în această direcție.

3.     Espressor de cafea: își merită sau nu investiția?

În goana de a ține pasul cu cele mai noi trenduri din gama electronicelor și electrocasnicelor, apare întrebarea: merită sau nu să investești într-un espressor de cafea? Este acesta un moft sau o necesitate?

Reduceri la espressoare cu capsule
Reduceri la espressoare manuale
Reduceri la espressoare automate

Cu siguranță, răspunsul este cât se poate de clar: merită din plin să îți achiziționezi un astfel de aparat.

Gustul cafelei, aroma, satisfacția de care te bucuri și energia incredibilă pe care o primești cu fiecare ceașcă, te vor convinge că espressorul reprezintă una dintre cele mai inspirate investiții ale tale.

În plus, espressoarele de cafea pornesc de la prețuri pentru toate buzunarele, așadar nimic nu te oprește să îți oferi un cadou menit să îți fie alături pentru mult timp de acum înainte.

Îndrăznește să îți faci o bucurie alături de care să îți începi fiecare dimineață. Nu vei regreta nicio clipă achiziția!

Lasă un comentariu

   Leave a reply

   expresoare.ro
   Logo