Cel mai bun espressor automat

Iubești aroma inconfundabilă de cafea proaspăt măcinată la tine acasa? O zi fără cafea este de neconceput pentru tine? Este clar că avem de-a face cu un mare pasionat al cafelei!

Cu siguranță ai auzit și poate că ți-ai și achiziționat deja un espressor de cafea responsabil cu pregătirea dozei de energie de care ai nevoie în fiecare dimineață. Însă cât de actualizată este mașina ta de cafea?

De la espressorul manual, până la espressorul automat a fost doar un pas, așa încât acest aparat-minune a cunoscut o evoluție extraordinară până în acest moment. Astăzi, aparatele de cafea vin la pachet cu o gamă de funcții și specificații tehnice adaptate. Scopul este unul comun: livrarea unei cafele de calitate.

Espressorul automat reprezintă una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poți face. Pentru mai multe detalii în acest sens, te invităm să parcurgi informațiile următoare.

Vei descoperi sfaturi utile, beneficii și recomandări care să te convingă să îți cumperi un aparat de cafea revoluționar.

 1. Espressoarele automate: Cele mai importante AVANTAJE

Espressorul automat reprezintă cea mai bună investiție pe care o vei face, aparatul reprezentând varianta ideală pentru toți iubitorii de cafea aflați întotdeauna în limită de timp. Dacă te întrebi cum poate fi posibil, vei afla mai jos răspunsurile la toate întrebările tale.

Spre deosebire de aparatele de cafea manuale și semiautomate, espressorul automat prezintă o modalitate de funcționare foarte simplă, pe care o vei reține extrem de ușor. Dacă până acum trebuia sa te implici 100% în pregătirea cafelei, avem o veste bună pentru tine: espressorul automat va face totul în locul tău. Tu va trebui doar să apeși pe butonul de pornire și să te asiguri că există o cantitate suficientă de cafea în rezervorul dispozitivului. Te vei bucura de cafeaua ta preferată în mai puțin de un minut.

espressor automatPe lângă economisirea timpului pierdut dimineața cu realizarea cafelei, o alta surpriză pentru tine este posibilitatea de a savura orice timp de cafea dorești.

Există espressoare automate ce includ rezervor separat pentru lapte, cu scopul de a putea pregăti și alte rețete de cafea extrem de cunoscute, dintre care enumerăm: cappuccino, latte macchiato, caffe latte și altele pe care, mai mult ca sigur, le cunoști. Nici această funcție nu presupune implicarea ta. Trebuie doar sa soliciți aparatului tipul de băutură pe care îl dorești, fără altă activitate.

Pe lângă beneficiile menționate anterior, trebuie să știi că espressoarele automate sunt foarte ușor de întreținut, foarte practice și includ o modalitate de funcționare extrem de intuitivă.

Aparatele au posibilitatea de a memora felul în care tu preferi cafeaua, iar tu poți să setezi temperatura apei, concentrația și intensitatea cafelei, dar și cantitatea de apă folosită. În plus, majoritatea espressoarelor automate permit reglarea înălțimii distribuitoarelor, pentru ca tu să ai libertatea de a-ți pregăti latte macchiato într-un pahar special.

Lista avantajelor nu se încheie aici, așadar citește, în continuare, despre clasamentul celor mai apreciate 3 branduri la categoria espressoarelor de cafea. Îți oferim și detalii interesante despre cele mai noi lansări ale acestora.

 1. Top 3 branduri de espressoare automate MUST-HAVE

Atunci când, în sfârșit, iei hotărârea de a investi într-un espressor automat de calitate, este important să mizezi pe brandurile ce s-au remarcat de-a lungul timpului prin standarde înalte de calitate.

În gama espressoarelor automate există 3 mari branduri care, cu siguranță, îți sunt cunoscute și probabil că te-ai mai întâlnit cu ele. Acestea sunt Krups, De’Longhi și, nu în ultimul rând, Philips. Cei trei producători au adus în atenția publicului iubitor de cafea espressoare automate de ultimă generație, adaptate celor mai noi trenduri în tehnologie.

Dacă ți-am atras atenția, consultă informațiile prezentate la punctele următoare. Te vei lămuri privind cele mai importante particularități ale unor branduri de top, dar și recomandări de espressoare automate care nu te vor dezamăgi.

  1. Espressor automat Krups

Clasamentul espressoarelor automate este dominat de brandul Krups ce a luat naștere în Germania în anul 1946. Krups este recunoscut pe piață datorită lansărilor spectaculoase de produse electrocasnice de top, ce se remarcă prin calitate excepțională, inovație și funcționalitate impecabilă.

Orientează-te către espressoarele automate semnate de către brandul Krups, dacă ți-ai propus să investești într-un aparat care să îți ofere o gamă completă de funcții și accesorii.

Primul loc în topul celor mai bune aparate de cafea automate este ocupat de espressorul automat Krups Essential cu sistem Thermoblock.

Aparatul este cu adevărat spectaculos atât din punctul de vedere al designului rafinat, cât și ca eficiență și comoditate. El vine la pachet cu posibilitatea de reglare a temperaturii, a nivelului de râșnire, dar și a gradului de intensitate al cafelei. Cu alte cuvinte, îți poți personaliza băutura favorită prin intermediul unui ecran LCD foarte ușor de utilizat.

Un alt detaliu important care face diferența între espressorul automat Krups și alte aparate de cafea este funcția de memorare cu care este prevăzut dispozitivul Krups Essential. Ce presupune aceasta? Funcția de memorare îți permite să salvezi 2 variante diferite de cafea, în funcție de setările stabilite în prealabil de către tine. În acest fel, te asiguri că vei savura băutura preferată, conform gusturilor tale în materie de cafea.

Umple rezervorul cu 260 de grame de boabe de cafea și ai libertatea de a pregăti până la 9 cafele perfecte. Recipientul pentru apă poate fi umplut cu până la 1,7 litri.

Un plus inedit la acest aparat este prezența duzei de abur responsabile pentru realizarea unei texturi cremoase. Poți oricând să îți pregătești un cappuccino delicios cu spumă de lapte.

Alte specificații tehnice care au contribuit la plasarea acestui espressor automat in topul preferințelor iubitorilor de cafea sunt funcția de oprire automată, sistemul de decalcifiere, precum și puterea de 1450 W ce determină realizarea unei cafele impecabile în cel mai scurt timp posibil.

Așadar, dacă ești în dubii privind espressorul automat potrivit pentru tine, alege Krups Essential pentru cafele de calitate în fiecare dimineață.

  1. Espressor automat De’Longhi

Următorul espressor automat ce urmează în topul celor mai bune aparate de cafea este semnat de De’Longhi, un brand italian ce și-a început activitatea în anul 1902. Ca și Krups, De’Longhi s-a remarcat prin aducerea pe piață a unor produse de uz casnic cu o tehnologie avansată.

La capitolul aparate de cafea, De’Longhi este reprezentat de espressorul automat ECAM 22.110 SB, un adevărat pilon în lumea electrocasnicelor.

Espressorul automat De’Longhi ECAM 22.110 SB vine cu sistem de capuccino inclus, capac de păstrare a aromei boabelor de cafea, dar și cu un panou de control de ultimă generație. Acesta din urmă îți permite să realizezi diverse reglări, precum setarea intensității cafelelor, a cantității de apă și cafea în momentul pregătirii cafelei, dar și tipul de băutură pe care ți-l dorești.

Aparatul este intuitiv privind modalitatea de funcționare, fiind necesară o simplă apăsare de buton pentru pregătirea cafelei și o singură rotire de buton la reglarea concentrației de cafea.

O altă surpriză este posibilitatea de a pregăti două băuturi în același timp. Cu siguranță, te încântă acest lucru, mai ales că, în acest fel, îți vei optimiza timpul.

Pe lângă asta, aparatul are funcția de oprire automată programabilă, dar și Thermoblock, o opțiune a cărei rol este de a menține cafeaua caldă.

Espressorul De’Longhi din discuție are capacitatea de a contoriza numărul băuturilor pregătite, funcție de economisire a energiei, de stand-by, dar și posibilitatea de a programa duritatea apei.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le ai dacă alegi să investești în acest espressor automat spectaculos.

Fiind vorba de o băutură fără de care nu îți poți începe diminețile, cu siguranță, merită să investești într-un aparat care să îți ofere tot confortul de care ai nevoie și, cel mai important, o cafea de excepție.

  1. Espressor automat Philips

Topul celor mai avansate espressoare automate este completat de Philips, un brand ce a luat naștere în anul 1891 în Amsterdam. În prezent, Philips este considerată drept una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de aparate electronice și electrocasnice.

Cel mai bun espressor automat reprezentat de brandul Philips este modelul HD8652/59 pe care trebuie să îl ai acasă dacă te afli în căutarea unui aparat de cafea. Aparatul automat Philips este foarte simplu de utilizat, o simplă apăsare de buton fiind suficientă pentru pregătirea cafelei tale.

Detaliile tehnice pe care le are acest espressor sunt mai mult decât avantajoase. Acesta are posibilitatea de a măcina boabele de cafea, pentru ca tu să ai libertatea să savurezi o cafea proaspătă. Iar dacă preferi cappuccino, află că espressorul automat are opțiunea de a pregăti băuturi cu spumă de lapte într-un timp extrem de scurt. Pe lângă asta, îți oferă beneficiul de a pregăti două cafele simultan.

Printre cele mai atractive beneficii, de reținut este că espressorul îți oferă deplina libertate de a seta gradul de concentrație și intensitate al aromei de cafea. Astfel, dacă îți dorești un espresso mai slab, ai opțiunea de a ajusta cantitatea de cafea măcinată. Ai de ales între 5 praguri de setare al gradului de măcinare a boabelor de cafea. Vei descoperi instrucțiunile de utilizare în manualul cu care espressorul vine la pachet.

O altă funcție foarte interesantă este MEMO, cea prin intermediul căreia poți salva reglările anterioare ale cafelei. În acest fel, espressorul va ști cum să preagătescă o cafea pe gustul tău. În plus, dispozitivul are inclus un boiler de încălzire rapidă, pentru livrarea băuturilor calde într-un timp foarte scurt.

Pentru că și designul este un aspect extrem de important, espressorul automat se va potrivi în orice tip de bucătărie. Este ergonomic și oferă acces frontal la recipientul pentru deșeuri și la rezervorul de apă.

Alte beneficii în plus sunt curățarea automată și sistemul de decalcifiere, extrem de importante pentru buna funcționare a espressorului.

Iată, așadar, un aparat de cafea în care merită să investești. Fă o alegere inteligentă și oferă-ți un cadou inspirat, de care să te bucuri în fiecare zi.

Iar dacă încă nu esti hotărât și simți nevoia de îndrumare privind cele mai importante specificații tehnice ale unui espressor, în cele ce urmează vei avea la dispoziție un mini-ghid foarte util. Te invităm să îl parcurgi în întregime!

 1. Cele mai importante specificatii tehnice ale unui espressor automat

Înainte să mergi la cumpărături, este important să ai deja în minte o idee privind detaliile tehnice care să te ajute să faci diferența între espressoarele expuse.

Un espressor automat bun presupune o serie de specificații, căci în funcție de acestea vei ști dacă aparatul își merită banii.

Nu este suficient ca espressorul să aibă un design plăcut și să îți ofere posibilitatea de a pregăti mai multe tipuri de cafea. Dacă nu știi cum să iei o decizie corectă, mai jos, te poți pune în temă privind ceea ce ar trebui să includă un espressor automat de calitate.

Unul dintre cele mai importante elemente la care trebuie să te uiti este presiunea cu care espressorul livrează cafeaua. Trebuie să știi că aceasta poate influența gustul final al băuturii. Un espressor automat bun va avea o presiune de 15 bari. Ține cont de acest lucru!

Un espressor bun va avea întotdeauna inclus un sistem de curățare și decalcifiere, programe care pot influența starea de sănătate a aparatului. Espressoarele pe care trebuie să le cureți manual presupun un timp pe care trebuie să îl rezervi acestei activități. Așadar, alege inteligent un espressor automat cu funcție de curățare și decalcifiere.

Optează pentru un espressor de cafea cu râșniță, ca să te asiguri că fiecare dimineață va debuta cu o cafea proaspăt măcinată. Ține cont de faptul că astfel de aparate îți permit reglarea intensității cafelei, așadar un motiv în plus pentru a avea în vedere această specificație.

Deși prețul va fi mai ridicat, achiziționează un aparat de cafea cu două boilere, unul pentru apă, altul pentru lapte. În acest fel nu va mai trebui să încălzești lapte separat. În orice caz, majoritatea espressoarelor automate includ două boilere.

Cu siguranță, informațiile de mai sus te vor ajuta să te orientezi privind lucrurile care contează în alegerea unui espressor. La final, ți-am pregătit o serie de sfaturi care să te ajute să iei o decizie înțeleaptă. Vei descoperi mai jos despre ce este vorba.

 1. Alegerea espressorului automat ideal: sfaturi și recomandări

Este important ca atunci când ți-ai propus să faci o achiziție pentru uz casnic, să te documentezi suficient înainte de a lua o decizie în acest sens.

Dacă te afli la prima experiență privind alegerea unui espressor de cafea, cu siguranță trebuie să te lămurești privind specificațiile tehnice ale acestuia, dar și accesoriile extra, care te pot ajuta să obții o cafea de calitate. Credem că informațiile prezentate anterior sunt mai mult decât suficiente pentru a-ți contura o idee în acest sens.

Un espressor automat de calitate superioară trebuie ales în funcție de așteptările pe care le ai în privința acestui aparat. De aceea, intuiția îți poate fi de ajutor în alegerea finală. Citește avantajele pe care ți le oferă un espressor automat și alege dispozitivul capabil să îți ofere o cafea bună.

O altă sursă de inspirație care se poate dovedi a fi extrem de utilă sunt recenziile celor care au făcut dejacunoștință cu un anumit model de espressor. Recenziile prezintă, în linii mari, experiențele utilizatorilor cu aparatul de cafea. Asigura-te că te pui la curent și că poți trage concluzii privind capacitățile espressoarelor automate.

Așadar, acum că ai descoperit ce înseamnă un espressor automat bun, dar și care sunt top 3 aparate de cafea, poți spune că ai un punct de pornire și că poți face o investiție inspirată. Te încurajăm să mizezi pe calitate și standarde ridicate, dacă vrei să ai parte de o experiență plăcută.

Oferă-ți șansa de a savura o cafea inedită în fiecare zi cu un espressor automat avansat!

Lasă un comentariu

   Leave a reply

   expresoare.ro
   Logo