Cei mai importanţi 7 producători de espressoare din lume

Espressoarele au cucerit deja inimile iubitorilor de cafea! De ce? Răspunsul este unul pe cât se poate de simplu! În mai puţin de cinci minute aceştia pot savura cele mai delicioase cafele, chiar din confortul propriei case. În cazul în care doreşti şi tu să îţi achiziţionezi un astfel de aparat, trebuie să parcurgi mici informaţii care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie. Tu ştii care este cel mai bun espressor cafea De’Longhi, cel mai apreciat espressor cafea Krups şi cel mai cumpărat espressor cafea Bosch? În cazul în care răspunsul este nu, stai fără griji! Acest articol te va ajuta să îţi răspunzi tuturor nelămuririlor, iar în plus vei afla şi despre alţi producători de espressoare importanţi, precum: Phillips, Gaggia, Nespresso şi Samus!

7 producători importanţi de espressoare

De’Longhi

Marca De’Longhi în sine este o dovadă a designului italian și a măiestriei de calitate, în care acceptarea nu este doar întâmplătoare, ci este promovată printr-o lungă tradiție de produse de bună calitate, cu elemente practice bine concepute. Motivația grupului De’Longhi a dat dovadă continuu de dorința de inovare și dezvoltare.

Investițiile semnificative în marketing, dezvoltarea liniei de produse, cercetare și proiectare industrială au făcut din De’Longhi o companie în continuă creștere. Facilitățile de producție de ultimă generație permit companiei să furnizeze produse care sunt competitive în ceea ce privește costurile și calitatea ridicată, lucru care se poate observa şi prin căutarea informaţiilor unui simplu espressor cafea De’Longhi. Espressoarele sunt cu adevărat inovații vii, cu caracteristicile și beneficii unice, care oferă confort.

Espressor cafea De’Longhi 

Dacă îţi doreşti un espressor cu spumă abundentă, ia în considerare un espressor cafea De’Longhi. Sistemul său creează cel mai cremos lapte, iar panoul de comandă rotativ, alături de butoanele ușor de utilizat, cu un meniu programabil promit calitate chiar și pentru începători. Dacă îţi doreşti un espressor cafea De’Longhi, poţi încerca cafeaua boabe, acesta fiind dotat cu o mașină de măcinat. Un espressor cafea De’Longhi are un  design neted și elegant, care va asigura un plus de eleganţă bucătăriei dumneavoastră.  Un espressor cafea De’Longhi  dă dovadă de înaltă tehnologie, datorită sistemului de operare al aparatului, având funcţii demne de menţionat  – intensitatea cafelei şi dimensiunea acesteia. Un espressor cafea De’Longhi este o soluţie optimă pentru orice bucătărie!

Krups

În 1846, un antreprenor german, Robert Krups, a fondat marca KRUPS pentru fabricarea aparatelor de uz casnic. În primele luni, KRUPS era cunoscut pentru realizarea de cântare industriale. După cel de-al doilea război mondial, compania a realizat necesitatea aparatelor de uz casnic și a decis să se diversifice.

Prima râșniță de cafea KRUPS a fost comercializat în 1956 și a avut un mare succes! Motto-ul lor era : „Dincolo de rațiune”! Designul calitativ a fost întotdeauna apreciat de către consumatorii lor, fapt ce i-a făcut foarte populari!  În anii 1980, KRUPS s-a axat într-o mare măsură pe industria cafelei.

Au produs aparate de cafea și în special espressoare de cafea! În anii 1990, KRUPS și-a mărit numărul de angajați la 3000 în Germania și SUA. Au colaborat cu Nestle în 1991 pentru a produce primul aparat de cafea Nespresso.

Espressor cafea Krups 

Acest espressor cafea Krups, complet automat, este capabil să servească 15 căni de băuturi personalizate diferite, care includ șapte băuturi espresso, cinci cafele pe bază de lapte și trei ceaiuri gourmet. Râșnița din interiorul acestui espressor cafea Krups are setări diferite, astfel încât să puteți extrage perfect cafeaua. Un recipient de lapte este integrat în acest espressor cafea Krups, fiind  un avantaj suplimentar, preparând rapid latte sau cappuccino cu ajutorul acestuia. Tava de scurgere a unui espressor cafea Krups ajută la prevenirea petelor care pot ajunge pe masa de lucru. Acest espressor cafea Krups are un ecran LED mare și un sistem de control intuitiv, astfel încât oricine să îl poată folosi.

Philips

Compania Philips a fost fondată în 1891 de Gerard Philips și de tatăl său Frederik. Frederik, un bancher cu sediul în Zaltbommel, a finanțat cumpărarea și amenajarea unei clădiri modeste și goale din Eindhoven, unde compania a început producția de lămpi cu filament de carbon și alte produse electrotehnice în 1892. În 2004, Philips a abandonat sloganul „Să facem lucrurile mai bune” în favoarea unuia nou: „Simț și simplitate”.

Espressor Philips 

Nu mai trebuie să mergeți la Starbucks pentru a cumpăra un cappuccino sau un latte grozav. Toate aceste băuturi pot fi preparate acasă cu un singur click, datorită mașinilor de cafea espresso Philips. Cea mai bună parte este că unele piese sunt detaşabile, fiind chiar sigure pentru mașina de spălat vase, astfel încât espressorul este ușor de curățat.

 

Gaggia

Gaggia este cel mai cunoscut producător italian de espressoare și cafetiere pentru uz profesional, comercial și de uz casnic, iar numele său este sinonim cu tradiția și fiabilitatea din întreaga lume. În anii 1950, Gaggia și-a găsit faima în cafenelele la modă din Roma și Milano, și mai ales în Sirocci din Soho. Aceste cafenele au devenit repere ale stilului de viață din anii ’50. Odată cu lansarea Baby Gaggia în 1977, compania a început să producă espressoare de uz casnic, făcând valorile profesionale inerente ale mașinilor comerciale Gaggia, disponibile la scară largă pentru a fi utilizate de toţi iubitorii de cafea.

Espressor Gaggia Brera

Cunoscută și sub numele de Classic Pro, această mașină este actualizarea din 2019, a unei maşini vechi, preferată de fani Gaggia Classic. Considerat de multă vreme espressorul perfect pentru începători, copia a păstrat, din fericire, ușurința în utilizare, făcând unele modificări subtile, dar destul de necesare în cazul unui astfel de aparat.

Pentru început, Classic Pro este fabricat 100% în Italia. Odată cu noua fabricație, apar câteva actualizări destul de interesante, inclusiv un cadru actualizat, comenzi simplificate (comutatoare basculante pentru alimentare, preparare și abur) și suporturi de pompă îmbunătățite, făcând acest aparat mult mai silenţios!

Nespresso

În 1975, un tânăr inginer pe nume Eric Favre a făcut o călătorie la Roma care a schimbat istoria cafelei. Favre începuse de curând să lucreze la sediul Nestlé din Vevey, Elveția, iar unul dintre primele sale proiecte a fost să dezvolte o mașină care să combine confortul cafelei cu calitatea unui espresso italian.

Espressor  Nespresso

Dacă espresso este o pasiune și nu doar o băutură, acesta este aparatul de care aveți nevoie. Nu numai că face o băutură excelentă, dar încorporează și o tehnologie de spumare cu micro-spumă, astfel încât să vă puteți perfecționa desenele de artă pe un latte. Puteţi să lucrați la design-uri profesionale, dimineață în confortul propriei bucătării. Tehnologia care asigură spuma de lapte este integrată în aparat, astfel încât nu veți avea nevoie de un dispozitiv separat.  Nu trebuie să vă îngrijoraţi în privinţa calităţii acesteia,  deoarece oferă opt texturi de spumă diferite și 11 temperaturi diferite ale laptelui.

Samus

Samus este un brand românesc, cu o experienţă deja consacrată la nivel naţional. Cu paşi mici, dar importanţi, aceştia au reuşit să cunoască  şi să aprofundeze dorinţele consumatorilor din toată ţara şi nu numai. Aceştia şi-au respecta promisiunea faţă de clienţi, oferind produse electrocasnice de calitate superioară, cu preţuri extrem de convenabile!

Espressor Samus 

Combinaţia inteligentă de culori, fac ca acest espressor să fie încadrat drept un dispozitiv modern, cu un design modern. Dimensiunea compactă este unul dintre atuurile acestui aparat, fiind uşor de integrat în orice peisaj, fie că este vorba de o bucătărie, fie că preferaţi poziţionarea acestuia într-un birou. Acesta a dat dovadă de expansiune pe plan tehnologic, iar espresso-ul tău este doar la o apăsare de buton distanţă!

Bosch

În 1886, Robert Bosch a fondat „ Atelierul de mecanică de precizie și inginerie electrică ” la Stuttgart. Moment în care compania Bosch a luat naştere!  Încă de la început, istoria brandului a fost caracterizată de un impuls inovator și un angajament social.

Espressor cafea Bosch 

Iubitul espressor cafea Bosch, are în plus, faţă de vechile modele, o intrare separată pentru cafeaua măcinată. Acest espressor Bosch este dotat cu roți de măcinat din ceramică (nu din oțel) și un sistem de cappuccino, care permite prepararea automată a băuturilor cu lapte, doar prin atingerea unui simplu buton! De asemenea, espressor cafea Bosch are un afișaj digital pe care putem citi toți pașii și acțiunile aparatului de cafea pe măsură băutura este pregătită. Niciuna dintre aceste caracteristici nu se regăsește în modelul anterior de espressor cafea Bosch!

Rezervorul de apă al VeroCafe espressor cafea Bosch are dimensiuni similare cu vechile modele (1,7 litri), dar compartimentul pentru depozitarea cafelei este mai semnificativ mai mare ( poate depozita aproximativ 300 de grame de produs).

Având în vedere cele prezentate, acum te-ai lămurit care care este cel mai bun espressor cafea De’Longhi, cel mai apreciat espressor cafea Krups şi cel mai cumpărat espressor cafea Bosch? Cu ajutorul unor argumente solide, alegerea espressorului perfect este mult mai uşoară! Odată achiziţionat te vei putea bucura de cele mai savuroase cafele, dar şi de cele mai frumoase dimineţi!

      expresoare.ro
      Logo